X block legetøj – sjove og spændende legeredskaber til skoler og institutioner

20 august 2021
Astrid Pedersen
X block legetøj - sjove og spændende legeredskaber til skoler og institutioner

Skal du bruge slidstærkt og sikkert legetøj til din legeplads? Så bør du overveje at investere i det smarte X Block legetøj.

Hvad er X Block?

X Block legetøj er, groft sagt, moderne byggeklodser som kan bruges til kreativ leg.

De smarte X Block klodser fås i flere forskellige størrelser og passer sammen på kryds og tværs. X Block legetøj kan bruges både indendørs og udendørs, og kan anspore børn til kreativ leg og udfoldelse.

Vælger du at udruste din legeplads med X Block legetøj kan du således hjælpe børnenes kognitive og motoriske udvikling på vej. Gennem leg med X Block legetøj stimuleres såvel koordinations evnen som de kreative færdigheder. Børnene vil lære hvilke muligheder og begrænsninger der ligger i legetøjet og styrke deres evne til at forestille sig genstande i flere dimensioner.

X Block legetøj giver børnene mulighed for at bygge legehuse, legetårne, borde og stole og andre ting som kan bruges i forbindelse med leg og udfoldelse. Med X Block legetøj får børnene et stærkt incitament til at lege i pauserne i stedet for at lade sig passivt underholde af diverse skærme. Og så er X Block legetøj udført i hårde og slidstærke materialer hvilket betyder at de enkelte elementer kan holde til indendørs og udendørs leg i mange år.

Hvor kan jeg købe X Block legetøj til min skole eller institution?

Hvis du finder ideen om X Block legetøj besnærende og gerne vil udruste skolens eller institutionens legeplads med de smarte og funktionelle byggeklodser kan du med fordel købe dine X Block elementer hos MAX Horsens A/S.

MAX Horsens A/S er leverandør af X Block legetøj til skoler, institutioner og private legepladser over hele landet. Hos MAX Horsens A/S kan du således bestille alle X Block elementer.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af X Block legetøj, på max-horsens.dk

Flere Nyheder