Microsoft Office 365 – og de kommende udgaver – vil du nok altid have lidt forstand på

31 august 2021
Anders Lundtang Hansen
Microsoft Office 365 - og de kommende udgaver - vil du nok altid have lidt forstand på

Du har nok hørt det med, at hvis noget ikke er gået i stykker, så er der ingen grund til at reparere det eller ændre på det.

Man mener her sådan set også, at hvis man nu har noget, som der fungerer optimalt, og der ikke er nogle, der har bestilt de store ændringer, så er der jo ingen grund til at ændre radikalt på noget, som der virker efter hensigten.

Tag sådan noget som Microsoft Office, som de fleste efterhånden har arbejdet med så længe, om det er i større eller mindre omfang, at det blev en integreret del af computerverden og EDB-afdelinger i virksomheder verden over, at man ikke kan forestille sig at skifte det ud.

Den Office-pakke er nemlig meget pålidelig og brugervenlig, hvorfor mange ansatte kan finde ud af at bruge det uden de store forkundskaber, og ellers kan de hurtigt oplæres i det eller tage et hurtigt kursus i det.

Sådan kan man næsten regne med, at fremtiden for 365 Office og de kommende udgaver også vil være.

Microsoft Office 365 er altid det samme – og så alligevel ikke

Man er jo lidt nødt til at opdatere den Office-pakke, så den kan fungere sammen med opdateringer af styresystemer og andre ting, det skal fungere på, men derfor ser man ikke de store, radikale udviklinger i pakken, for det vil nok skræmme mange væk.

Det ER nemlig sådan en genistreg, at man ikke rigtig behøver gå ind og lave de store ændringer; det er altid noget, man kan tilpasse og gøre lidt bedre og supplere med, men grundlæggende vil det ligne sig selv.

Derfor kan man også gå baglæns og benytte sig af tidligere udgaver af den pakke, hvis man skulle falde over den, for så let at gå til er den nemlig.

Således kan man næsten forvente, at når der kommer en nyere udgave af Microsoft Office-pakken, så kan du også finde ud af at bruge den.

Flere Nyheder