Lad din kloakmester efterse rørene i dine kloaksystemer

22 januar 2021
Astrid Pedersen
Lad din kloakmester efterse rørene i dine kloaksystemer

Bor du i eget hus? Så bør du kontakte din lokale kloakmester med henblik på udførelse af kloakservice.

Hvornår har jeg brug for kloakservice?

Behovet for professionel assistance i forbindelse med dine kloak rør kan opstå når du mindst venter det. Det er rent faktisk som oftest det der sker. Derfor er det smart til hver en tid at have kontakt til en dygtig autoriseret kloakmester som kan træde til med kort varsel – og som kender til kloak systemerne i området.

Du bør således alliere dig med en kloakmester i nærheden af dig, som med jævne mellemrum kan efterse kloakkerne under dit hus, foretage oprensning og inspektion, og forhindre diverse skader i at opstå.

Hvordan kan en kloakmester hjælpe mig?

Som hus ejer er det dit ansvar at sørge for at de kloak rør som løber under din matrikel er i forsvarlig stand. Dette kan godt komme som en overraskelse for mange mennesker som tror at det er kommunen eller grundejer foreningens ansvar. Men du skal altså selv forestå de nødvendige eftersyn og forebyggende tiltag. Eller rettere: Det skal en autoriseret kloakmester. Det er blot dit ansvar at kontakte ham således at de nødvendige foranstaltninger kan blive sat i værk.

Din kloakmester kan hjælpe dig med at spule kloak rørene helt rene så alt hvad det måtte have hobet sig op og er i fare for at forårsage en tilstopning bliver fjernet.

I forbindelse med denne manøvre vil en autoriseret kloakmester som regel foretage en tv inspektion af rørene. Ved en tv inspektion vil din kloakmester hurtigt kunne konstatere om der er tilløb til gennemtæring af rørene, eller om der er tegn på en begyndende rotte invasion. Og så kan han sætte sine forebyggende operationer i værk.

Din lokale kloakmester på Vestegnen hedder Broder Hardkaare ApS – læs mere på broderhardkaare.dk.

Flere Nyheder