Køb træningselastik til effektiv hjemmetræning

14 juni 2021
Astrid Pedersen
Køb træningselastik til effektiv hjemmetræning

Er du blevet træt af stress og jag i dit lokale fitness center samt dårlige omklædningsforhold og manglende hygiejne? Så kan du med fordel bygge et fitnessrum hjemme hos dig selv, eller blot træne hjemme ved hjælp af træningselastik.

Hvordan bruger jeg en træningselastik?

En træningselastik kan bruges på flere forskellige måder, lige som der findes forskellige variationer over temaet træningselastik.

Du kan vælge en træningselastik med bløde neopren håndtag, for et bedre greb. En træningselastik af denne type kan fastmonteres på væggen eller sættes fast på en krog. Når din træningselastik er monteret på denne vis kan du bruge den til at træne ryg, bryst og arme.

Andre former for træningselastikker, som fås i metermål eller som en løkke, bliver især anvendt i forbindelse med frit stående øvelser. Ved hjælp af en sådan elastik kan du tone din bagdel eller træne koordination og balance.

Den belastning som du påfører kroppen når du bruger en træningselastik i forbindelse med frit stående øvelser er ikke så akut som når du bruger vægte. Du har således mindre risiko for at pådrage dig skader ved anvendelse af en træningselastik.

Hvilken type træningselastik skal jeg købe?

Hvis du ønsker at berige dit fitnessrum hjemme i privaten med træningselastikker er det en god idé at anskaffe flere forskellige af slagsen. Træningselastik fås i forskellig tykkelse, og derfor med varierende modstand. For de fleste træningselastikker gælder at modstanden er angivet med en farve.

Med træningselastik i forskellige tykkelser vil du kunne variere din træning og således få det optimale ud af denne. Og du kan med stor fordel købe træningselastik både med og uden håndtag – til forskellige øvelser.

Find de bedste træningselastikker online

Hos Fitnessgruppen finder du et velassorteret udvalg af træningselastik i god og solid kvalitet – og til aldeles rimelige priser. Se dem alle i den online shop på Fitnessgruppen.dk.

Flere Nyheder