Frem med farverne på væggene

20 juni 2020
Lotte Hindsberg
Frem med farverne på væggene

I de sidste mange år, næsten tæt på 2 årtier, har det været almindeligt og moderne at ens boligs vægge skulle være hvide eller i det mindste så lyse, at de reelt er hvide. Det er så småt ved at ændre sig. Det er ved at blive moderne at få farver på væggene igen. Det kan være hele rummet der får en omgang maling, men det kan også blot være en enkel væg. Du kan evt. få hjælp af en malermester i Horsens. 

Hvis du har lyst og mod på at der skal maling på væggen så benyt dig af din malers erfaring og ekspertise. Han er ikke alene god til at male, han er også uddannet til at råde og vejlede dig i, hvilke farver du bør vælge eller undgå. Det er nemlig ikke ligegyldig hvilke farver du vælger. Et stort rum kan godt virke for stort og køligt, hvis det er malet med hvide farver, men kan komme til at virke varmt og hyggeligt, hvis den ene væg males i en varm farve.

Valg af malermester

Når du skal finde en malermester til at male din bolig er det en god ide at kontakte mere end en og få et tilbud. Du bør kontakte mindst 3. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet. Husk at det billigste tilbud ikke nødvendigvis er det bedste. Der kan være forskel i kvaliteten af malingen, der bliver brugt og også i den vejledning du får i forhold til valg af farver. 

Du bør også undersøge hvad andre har haft af erfaring med de malere du har kontaktet. Undersøg f.eks. Trustpilot. Du skal se om der er noget der går igen i flere anmeldelser. Positivt eller negativt. Hvis flere skriver det samme er der stor sandsynlighed for at det vil du også. 

Flere Nyheder