Find din lokale akupunktør i Valby

04 august 2022
admin

editorial

Døjer du med allergi eller astma, gigt, overfølsomhed, spændinger i kroppen, kroniske smerter eller måske Hortons hovedpine, migræne eller lignende? Så leder du sikkert med lys og lygte efter en behandlingsform, som er både skånsom og effektiv.

Det er ikke sikkert at du vil have gavn af den konventionelle vestlige medicin og traditionelle præparater. Et alternativ som for eksempel akupunktur kan meget vel være den rette løsning for dig.

I det følgende kan du læse mere om akupunktur, og blive klogere på de fordele der findes ved netop denne behandlingsform.

Hvordan fungerer akupunktur?

Akupunktur er en del af den traditionelle kinesiske medicin og har været anvendt som behandlingsmetode i over 2000 år. Ordet akupunktur stammer fra det latinske ord “acus” (nål) og “pungere” (stikke). Det er derfor ikke overraskende, at denne form for alternativ medicin indebærer, at der sættes nåle i kroppen.

Akupunktør Valby

Akupunktur fungerer ved at stimulere bestemte punkter på kroppen. Dette sker ved at indføre nåle i de punkter som svarer til energibanerne gennem hvilken livsenergien flyder.

Ifølge det østlige medicinske paradigme er ubalancer i livsenergien årsag til sygdom – et sundt legeme kan kun opretholde sin balance hvis der er ligevægt mellem Yin og Yang, og hvis livskraften kan flyde frit gennem meridianerne. Ved at indføre nåle kan blokeringer i energibanerne opløses, hvilket medfører, at energien atter kan flyde frit og uhindret. Dette kan være med til at behandle en lang række tilstande, bl.a:

– Kroniske smerter

– Hovedpine og migræne

– Spændinger i kroppen

– Fordøjelsesbesvær

– Astma

– Allergier

– Gigt

– Og andre inflammatoriske tilstande.

Kan alle have glæde af akupunktur?

En af de gode ting ved akupunktur er, at det er en meget skånsom behandlingsform med få bivirkninger. Denne behandlingsform er derfor velegnet til både unge og gamle samt mennesker med lidelser som ikke kan behandles på konventionel vis.

Bestil tid til akupunktur via hjemmesiden aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder