Find den fineste regnmåler online

18 april 2021
Astrid Pedersen
Find den fineste regnmåler online

Sommeren er lige rundt om hjørnet – og det er derfor på høje tid at overveje, hvilke tiltag der skal udføres i haven. I år vælger mange danskere at feriere under hjemlige himmelstrøg og bruge tiden på at forskønne haven.

Hører du til denne gruppe er det nu du skal begynde at tænke over om der skal anlægges nye bede, om der skal plantes nye træer eller buske, og om haven eventuelt skal peppes op med nye pyntegenstande som kan gøre stemningen i haven ekstra hyggelig.

Hvordan gør jeg haven mere spændende?

Der er mange måder hvorpå du kan gøre haven til et sjovere og mere interessant sted at opholde sig. En af dem er at tiltrække mere dyreliv. Du kan for eksempel opsætte fuglehuse, egernkasser og insekthoteller, så blomster som bierne elsker, eller måske endda opsætte insekt hoteller.

Fuglene elsker foderbrætter med lækkerier samt foder stationer og fuglebade hvor de kan køle af på de lange, varme dage. Og vil du gøre lidt ekstra ud af det vælger du en sød og dekorativ regnmåler som kan pynte ved siden af fuglebadet i bedet.

Hvilken regnmåler skal jeg vælge?

Du kan vælge mellem rigtig mange forskellige slags regnmålere. Nærer du et oprigtigt ønske om at måle mængden af nedbør så præcist som muligt kan du investere i en digital regnmåler som du kan aflæse ved hjælp af en app. Men hvis du blot ønsker at udstyr din have med et smukt dekorativt element kan det anbefales at du tager et kig hos Gladegaver.dk.

I den online shop finder du et have af søde, sjove og finurlige regnmålere som vil passe perfekt til dit bed. Du kan for eksempel vælge en regnmåler med en kær lille fugl som dekoration – eller hvad med en frø som virkelig nyder regnen?

Find din regnmåler på https://gladegaver.dk/regnmaaler.

Flere Nyheder