Et ophold på et misbrugscenter kan få dig ud af afhængigheden

26 februar 2022
Astrid Pedersen
Misbrugscenter

advertorial

Det er nemt a blive afhængig af dagligdags substanser så som alkohol eller receptpligtig medicin. Nogle mennesker har af mentale grunde eller som følge af særlige genetiske dispositioner større risiko for at udvikle et afhængigheds betinget misbrug end andre.

Er du en af de uheldige, som er ramt af et sådant misbrug, bør du hurtigst muligt søge hjælp hos et misbrugscenter.

Hvad er et misbrugscenter?

Et misbrugscenter er en facilitet til behandling af afhængigheds betinget misbrug. Hos et misbrugscenter kan du få hjælp til afvænning hvad end du er afhængig af stoffer, alkohol, receptpligtig medicin, skærme, spil eller sex.

De fleste misbrugscentre kan håndtere alle former for misbrug og afhængighed og vil kunne hjælpe dig uanset sværhedsgraden af dit misbrug. Det er dog altid en god idé at opsøge et misbrugscenter som har særligt speciale inden for netop den type misbrug du kæmper med.

Misbrugscenter

Du kan for eksempel med stor fordel vælge Behandlingscenter Stien hvis du er ramt af alkoholmisbrug eller afhængighed af læge ordineret medicin, for eksempel benzodiazepiner eller opioider. Behandlingscenter Stien har gennem mange år opretholdt en høj succes rate når det gælder behandling af netop disse former for misbrug, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig ud af din afhængighed.

Hos Behandlingscenter Stien vil du ikke alene blive tilbudt fem ugers misbrugsbehandling med indlogering på selve centeret. Du vil også få opfølgende møder efter endt behandlings forløb således at risikoen for tilbagefald minimeres.

Du vil få tilknyttet en kontakt person, en såkaldt mentor, i form af en af de til centeret hørende misbrugskonsulent. Og du kan oven i købet få tilbudt et sideløbende terapeutisk forløb for hele din familie, således at samtlige medlemmer kan få hjælp til at håndtere den vanskelige situation.

Du kan læse mere om Behandlingscenter Stien, og kontakte de dygtige misbrugskonsulenter direkte via centerets hjemmeside på behandlingscenter-stien.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/

Flere Nyheder