Den vigtige efterbehandling af dine gulve

19 april 2022
Lotte Hindsberg
gulvafslibning i Jylland

advertorial

Når du har besluttet dig for at dine trægulve skal afslibes, er det vigtigt, at du også tænker på efterbehandling. Det er mindst lige så vigtigt, for bliver gulvene ikke behandlet efter en afslibning med lud, lak eller sæbe er gulvene reelt nøgne og vil i princippet fungerer som en svamp, når det gælder skidt og snavs.

Det betyder at det er langt svære at få gulvene rene, når du vasker dem og du skal forvente at de lynhurtigt skal afslibes igen. Hvis du derimod søger for at de får en god efterbehandling, hvad enten det er med lak, lud eller brun sæbe. Sørger du for at gulvene får mindst tre behandlinger og de når at tørre ind i mellem vil gulvene holde sig smukke, varme og gyldne i mange år. Du kan læse mere om efterbehandling af nyslebne gulve gulvkanonen.

gulvafslibning i Jylland

Hold gulvene pæne

Ønsker du at holde dine gulve pæne gyldne og varme, når de er blevet slebet er der flere ting du kan gøre. En af dem er at undgå at gå ind på gulvene med udesko. Brug i stedet sutsko eller nøjes med strømpesokker. Jo mere skidt og snavs du bringer ind i dit hjem og dine gulve, jo hurtigere vil gulvene blive beskidte. 

Vask gulvene med jævne mellemrum med sæbe eller lud. Er de behandlet med lak, kan du bruge almindelig universelsæbe og syntes du at det begynder at blive svære at få dem rene, kan du prøve med en special sæbe. Sæben fjerner den gamle sæbe eller lud og gulvene står igen rene og nøgne. Efterfølgende skal du igen give dem tre gange efterbehandling. sæbe eller lud.

Får du dine gulve af slebet af et firma, kan du med fordel bede firmaet om gode råd til hvordan du bedst kan behandle og bevare dine gyldne trægulve.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Flere Nyheder