De bedste steder at feste i Europa

26 august 2021
Emilie Jacobsen
De bedste steder at feste i Europa

Drømmer du om, at din sommerferie byder på masser af fest med vennerne, er du sikkert på jagt efter det sted i Europa, hvor der er mest gang i festen. Du kan læse mere om tre forskellige steder her. Vi har skrevet guiden i samarbejde med DUF Rejser. De har i mange år arrangeret rejser for unge, hvor der er fokus på at ligge på stranden om dagen og feste hele natten. 

Sunny Beach i Bulgarien

Festparadiset Sunny Beach er ikke til at komme udenom, når du leder efter et sted at holde fest i Europa, hvor der er et brag af en fest. Den 7 kilometer lange strand byder på masser af aktiviteter om dagen, hvis det er det, du er til. Du kan selvfølgelig også bare ligge i solen og slappe af og lade op til aftenen. Om aftenen går det løs med vilde fester, hvor du kan nyde godt af det lave bulgarske prisniveau. DUF Rejser arrangerer all inclusive rejser til Sunny Beach for unge. 

Magaluf på Mallorca 

Et andet sted, der helt sikkert er værd for dig at tage til, hvis du gerne vil have masser af fest, er Magaluf på Mallorca. Der kan du også ligge på stranden om dagen og nyde det vilde festliv om aftenen. Der kommer turister fra hele verden til området, og du kan derfor feste sammen med unge med mange andre nationaliteter. Hvis det bliver for kedeligt for dig at ligge på stranden om dagen, kan du tage i det store vandland, der ligger i nærheden. DUF Rejser arrangerer også all inclusive rejser til Magaluf. 

Golden Sands i Bulgarien

Golden Sands er lidt overset på grund af sin storebror Sunny Beach. Området byder dog også på en fantastisk strand og masser af fest om aftenen. DUF Rejser arrangerer også rejser dertil, og du kommer praktisk taget til at bo ovenpå en bar. Du kan derfor ikke få kortere hjem. 

Flere Nyheder